Hlavní obsah
Článek

Lily Allen (38) vzala dcerky na evropskou premiéru pohádky Ledové království 2 v Londýně. Ethel (7) a Marnie (6) si tak odbyly svůj debut na červeném koberci. Dorazily oblečené jako postavy z oblíbené disneyovky Elsa a Anna.

Lily se rozešla s otcem dcer Samem Cooperem v roce 2015. Vzali se v roce 2011 a rozvod finalizovali loni. Děvčata mají ve střídavé péči. V roce 2014 se Lily rozhodla vydat na světové turné k úspěšnému albu Sheezus. Manžel však zpěvačce nedovolil vzít dcery s sebou, a tak se s nimi na nějaký čas musela rozloučit. Tohoto rozhodnutí dodnes lituje.

„Cítila jsem se kvůli tomu hrozně. První roky života jsou hodně důležité a já jsem s nimi nemohla být,“ svěřila v minulosti v podcastu Love Stories a vyjádřila obavu, že to mohlo děvčata negativně ovlivnit.

Starší Ethel se navíc narodila s vrozenou vadou zvanou laryngomalacie. Jde o opožděný vývoj chrupavek v hrdle a dívenka měla potíže dýchat a jíst. Musela přijímat potravu s pomocí trubiček po dobu osmi měsíců. Poté podstoupila dvě operace, díky kterým je dnes už v pořádku.

Allen je momentálně ve vztahu s americkým hercem Davidem Harbourem. Ten je dle vlastních slov ze své nové lásky úplně unešený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám