Hlavní obsah
Článek

Že konzervativní vzhled a provokace nejdou k sobě? Natálie Kotková (30) nedávno ukázala, že to zase tak nemusí být pravda. Na koncert Mikolase Josefa (28) v butiku italské značky spodního prádla dorazila v odvážně střiženém kostýmu z pevné látky s proužkem, který výrazně odhaloval její bříško.

„Říkala jsem si, jestli nebudu moc odhalená. Je to ale přece jen takové hravé. Mám ráda pánské outfity s puncem ženskosti, tak jsem spokojená,” komentovala svůj outfit pořízený na eshopu z konfekce držitelka titulu Česká Miss World 2016, která neměla pocit, že se až příliš odhalila.

„Je tady opravdu vedro, a tak mě trošku mrzí, že jsem si nevzala letní šaty,” smála se Natálka po koncertu, na kterém to s tanečníky rozbalil Mikolas Josef.

Své modely do společnosti si modelka a blogerka ve většině případů vybírá sama. „Snažím se vždy na pozvánce sledovat dress code. Nechci být moc přestylovaná. Snažím se a většinou se orientuji podle značky, která akci pořádá. Občas se svými kamarády stylisty zkonzultuju, jaké boty zvolit. Módní trendy sleduju. a snad to jde vidět,” říká Natálka Kotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám