Hlavní obsah
Článek

Je to pár dnů, co jsme informovali, že je z Terezy Voříškové (34), provdané Ramby, čerstvá maminka, a že se poprvé od porodu veřejně ukázala na tiskové konferenci k filmu Vlastníci.

Nyní se od svého prvního potomka, jehož pohlaví zatím neprozradila, odtrhla znovu a vyrazila do společnosti i s manželem. Odpočinout si od rodičovských povinností přišli na premiéru zmiňované komedie, ve které si Tereza zahrála.

Tereza Ramba

Novopečený tatínek Matyáš Ramba zářil v kině štěstím, stejně jako herečka, a ani na jednom se nepodepsala únava z probdělých nocí. Herečka kromě toho vypadá, jako by rodila mnohem dříve než před pár týdny. V černých šatech ukázala, že poporodní kila už má pryč, a tak se nemusela bát vynést obepnuté šaty, které kladly důraz na linie figury.

I jako manželé, a nově také rodiče, jsou do sebe Rambovi zamilovaní a vrkají jako dvě hrdličky. Svatbu stihli naštěstí před porodem a fanouškům ji oznámili skrz sociální sítě letos v červenci.

Jak je u krásné brunetky zvykem, u svatebního snímku na Instagramu nechyběl dojemný text. „Chytneme se za ruce a procházíme naší rodinou, našimi kamarády, naší svobodou a všemi rituály. Vnímám každou vteřinu. Pošeptáš mi, co mi slibuješ a já to pošeptám tobě. Přijmu tě od boha jako vzácný dar,“ napsala Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám