Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miroslav Hanuš (60) sice vypadl ze StarDance, ale od diváků sklidil bouřlivé ovace. Na tanečním parketu po boku Adriany Maškové sice nezářil, ale nedostatky v technice nahradil parádní show.

Diváky v hledišti i u televizních obrazovek dojala i závěrečná Hanušova řeč. Herec, známý například jako šéf mordparty z Případů 1. oddělení, už před StarDance otevřeně promluvil o tom, jak bojuje s depresemi. Ani to mu ale nezabránilo zúčastnit se StarDance.

Miroslav Hanuš vypadl ze StarDance.

„Já jsem nesoutěžil s vámi, já jsem soutěžil sám se sebou. Když jsme do toho šli, tak jsem poskytl obsáhlý rozhovor o svém boji s depresemi, který provádím deset let, děkuji své ženě a dětem, že to se mnou vydržely. Když jsem ten rozhovor udělal, tak mi napsala řada lidí, že jim to v něčem pomohlo. Sám si dávám desítku za to, že jsem to dokázal, neomdlel a neupadl,“ řekl ve své závěrečné řeči Hanuš. Diváci na sociálních sítích herce chválili.

A potěšil i ty, kteří také bojují s depresemi. „Pane Hanuši a Adriano děkuji! Děkuji za vaše výkony. Díky i za vaše otevřená slova o nemoci, je to důležité. Chápu vaši statečnost bojovat s tím, já aktuálně měním medikaci a je to peklíčko, ale i díky sobotní zábavě od vás všech ve Stardance je fajn žít,“ napsala jedna z divaček.

A další diváci se přidávali. „Moc děkuji, bylo to krásné, moje šestiletá dcera to obrečela,“ dojal Hanuš i ty nejmenší. „Skvělá řeč na konci, klaním se, a děkuji za legraci,“ dodal další divák.

„Na to, jak velký je věkový rozdíl mezi ostatními soutěžícími, se držel. Porota i vlastně hlasující diváci rozhodli spravedlivě,“ zněl jeden z dalších komentářů.

„Budete moc chybět, váš smysl pro humor, a velký obdiv za závěrečnou řeč, vím, o čem mluvíte, a jen málokdo přizná problémy s psychikou a psychiatrií, klobouk dolů,“ vysekl Hanušovi poklonu další divák.

Herec tančil v šestém kole cha-chu. Společně s Adrianou Maškovou dostali od poroty nejméně bodů. Nepomohl ani bod za skupinový rock and roll a hlasy od diváků. Dojem ale Miroslav Hanuš zanechal skvělý.

Bude vám ve StarDance chybět Miroslav Hanuš?
Ano
88,5 %
Ne
11,5 %
Celkem hlasovalo 30723 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám