Hlavní obsah
Článek

Ivana Gottová (48) poslala děkovný dopis prezidentu Miloši Zemanovi. Informoval o tom prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček, který dopis zveřejnil. Prezidenta prý vzkaz moc potěšil. „Pan prezident obdržel nádherný dopis od paní Ivany Gottové,“ napsal na Twitteru Jiří Ovčáček.

Vdova po Karlu Gottovi (†80) prezidentovi v dopise poděkovala za organizaci manželova pohřbu se státními poctami, který proběhl v katedrále svatého Víta.

„Vážený pane prezidente, když od Vás před několika málo měsíci obdržel můj manžel dopis s přáním k narozeninám, nečekala jsem, že zanedlouho budu psát já Vám. Stalo se. Můj manžel zemřel a odešel s rozloučeními provázenými státními poctami – vposledku při zádušní mši konané v katedrále sv. Víta. Václava a Vojtěcha na Pražském hradě, která se konala s laskavým svolením J. em. Dominika kardinála Duky OP, avšak též s naprosto nepominutelným přispěním Vaším, jakož i Kanceláře prezidenta republiky,“ stálo mimo jiné v dopise.

Gottová poděkovala nejen prezidentovi. „Rovněž tak mé poděkování směřuje vůči všem z okruhu Kanceláře prezidenta republiky a všech jejích součástí, kteří se na náročné realizaci podíleli,“ dodala dále Gottová. Karel Gott zemřel 1. října na následky akutní leukémie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám