Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je neustále obletovaný dívkami a ženami. Na tu pravou ale Mikolas Josef (28) stále čeká. „Stále jsem single. Nejsem člověk, který na to úplně pospíchá. Zatím se prostě nikdo neobjevil a hodně pečlivě si vybírám,” svěřil se nám na svém koncertě v butiku značky spodního prádla, které je tváří. „Nejsem šťastný sám, chtěl bych někoho mít, ale čekám,” krčí rameny Mikolas.

"Někdo vedle mě byl. Poté, co jsem to oznámil, přišly takové momenty, že jsme to museli uklidnit a nemluvit o tom. Neprošlo to do vztahu a sláva tomu neprospěla,” posteskl si Mikolas Josef, který během rozhovoru nejspíš narážel na to, když ho média spojovala se slovenskou kráskou Máriou Zelinovou, která si zahrála v jeho klipu k písni Acapella.

Sláva mu v osobním a milostném životě je někdy na obtíž. „Někdy za mnou některé holky nechodí jako za Mikolasem Josefem, ale za tím klukem z televize. To je ale čistě můj osobní problém,” smál se Mikolas Josef.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám