Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Anna Slováčková (28) potvrdila informace o tom, že bojuje s rakovinou prsu. Chodí na chemoterapie, chystá se na operaci, a navíc se všechno zlé rozhodla otočit v dobrou věc. Apeluje na své příznivce, aby nezanedbávali prohlídky u lékaře a dávali na sebe pozor.

Slováčková byla jednou z hvězd vystoupení Trapas nepřežiju, s nímž Michaela Dolinová (60) a Ladislav Ondřej již řadu let objíždějí zemi. Učí děti pomocí humoru zvládnout základy slušného chování. Slováčková, s níž se s písničkami na pódiu střídala Nelly Řehořová, se ukázala ve slušivé paruce.

„V pořadu hostuji už asi tři roky, je mi mezi těmi lidmi fajn,“ řekla Super.cz Slováčková. Jak vůbec vnímá, že teď všichni rozebírají její chorobu?

„Kdyby se má nemoc nezačala veřejně řešit, neměla bych jediný důvod o tom mluvit do doby, než bych se z toho dostávala. Ale když už k tomu došlo a lidé to vědí, pojala jsem to tak, že fanoušky a lidi, kteří mě sledují, upozorňuji na to, aby si na sebe dávali větší pozor a aby chodili na preventivní prohlídky. A nejde jen o rakovinu prsu. Už mám na Instagramu hodně zpráv, i od lidí, kteří jsou onkologicky nemocní, vzájemně se podporujeme,“ prozradila.

S dalšími účinkujícími má výborný vztah. „Anička je moc fajn. Vždycky se spolu hrozně nasmějeme. Je pro mě jako moje starší sestra,“ chválí kolegyni Nelly Řehořová.

Reklama

Další články

Načítám