Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Charli XCX (27), vlastním jménem Charlotte Emma Aitchison, boduje v žebříčcích světových hitparád. Nyní navíc zabodovala pekelně rajcovními snímky v prádle. Pro vánoční kampaň značky Agent Provocateur se předvedla, jak ji možná ještě fanoušci neznají.

Na sociálních sítích se pochlubila i videem. Ve spotu jako kovbojka rajtuje na elektrickém býkovi v krajkách a punčochách všech možných barev. Pokud kampaň měla inspirovat pány, co pořídit svým polovičkám pod stromeček, je jasné, že mají hodně námětů k přemýšlení.

Britská zpěvačka se proslavila v roce 2013 hitem I Love It a od té doby žila poměrně divokým životem. V LA jsou pověstné večírky, které ve svém domě pořádala s australským textařem a zpěvákem Troyem Sivanem.

„Měli jsme období, kdy jsme pořádali kure*sky divoké večírky. Prostě jsme nechali otevřené dveře a rozeslali hromadné zprávy, přišlo vždycky tolik lidí. Volali na nás policii, byla to noční můra. Sousedi nás nenáviděli. Obtáhli nám auta klíči,“ zavzpomínala pro Dazed zpěvačka, která se už prý trochu zklidnila.

Reklama

Další články

Načítám