Hlavní obsah
Článek

Vrátil se na místo činu. Během sobotní show Tvoje tvář má známý hlas se pravidelně objevují na pódiu nejen aktuální soutěžící, ale také ti bývalí. Tentokrát se rozhodl přispěchat na pomoc Milan Peroutka (34). Představí se po boku Kateřiny Marie Fialové.

Ta si v minulém kole vylosovala proměnu ve světoznámou hvězdu Camilu Cabello. Známý herec a zpěvák jí pomůže s hitem Señorita a představí se jako Shawn Mendes. „Diváci se mohou těšit na to, že budu opět polonahá. Mám takový bílý kostýmek, který má díry. Bude to velká romantika, takže Peroutku, kterého nemám moc ráda, budu muset milovat,“ zavtipkovala Kateřina.

„Vlastně Shawn Mendes a Camila Cabello se dali dohromady, ale to my se s Milanem nedáme. Je zlatý, ale opravdu ne. Zpívání s ním je pro mě hodně vtipné, on je pro mě takový „bráškoidní“, chápu, že ostatním slečnám se líbí, ale pro mě je spíš jako sourozenec,“ prozradila na adresu svého pomocníka mladá umělkyně. Milan Peroutka soutěžil v show ve třetí sérii a jeho vystoupení patřily k těm nejlepším.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám