Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na prezentaci aktuální kolekce pro podzim a zimu Kateřiny Geislerové nevyrazila Bára Basiková (61) primárně proto, že by potřebovala něco nového na sebe, ale ze známosti. Je sousedkou a kamarádkou talentované návrhářky. „Bydlíme vedle sebe v ulici. Spojují nás sousedské vztahy,” nechala se slyšet Bára. „Kateřininy věci se mi moc líbí,” dodala zpěvačka.

Je docela vtipné, že v tomto případě návrhářka nezásobuje oblečením Báru, ale je to přesně naopak. „Nosím synovi Katky, Eliášovi, oblečení po mém Tedíkovi,” smála se hudební ikona.

Ve svých posledních několika kolekcích začala Geislerová hýřit barvami, což se prý nepotkává s aktuálním vkusem Basikové. „Já používám stále méně barev. Teď jsem byla s dcerou na týden v Holandsku. Okouzlil mě styl místních a opět jsem si potvrdila, že černá, šedá, nebo modrá jsou pro mě nejvíc. V tom se cítím nejlépe,” nechala se slyšet na přehlídce Bára Basiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám