Hlavní obsah
Článek

Aktuálně žije Bára Basiková (61) přípravami na svůj koncert. V něm se hodlá zpěvačka vrátit ke svým začátkům. „Bude to koncertní verze mého alba Slzy. Jedná se o hudbu, která mě nejvíc baví, bude to návrat do osmdesátek do doby, kdy vznikly kapely Depeche Mode, The Cure, Duran Duran. V elektronickém synpopu se nese celé album a taky koncert,” vysvětluje Bára.

Zajímali jsme se o to, jestli i Bářin desetiletý syn Theodor je jejím fanouškem. „Není. Syn to má stejné jako moje dcery, když byly malé. Moje děti mě prosí: ’Maminko, prosím, nezpívej’.”

Zpěvaččin syn se také věnuje hudbě a už v deseti letech hraje v kapele na bubny. Jak se zpěvačka staví k tomu, že by se syn také věnoval umění? „Budu ho podporovat ve všem, co ho baví a v čem je šťastný. Chodím s ním na hodiny k nejlepším učitelům, to je to nejlepší, co mu můžu dát,” říká zpěvačka.

Pohledného chlapce už si vyhlédli v modelingové agentuře Elite Prague. „Už ho viděl ředitel Saša Jány a doporučil nám, ať se za tři, čtyři roky, zastavíme v agentuře. Říkala jsem Theodorovi, že modeling je dobrá práce, že není třeba nic dělat, jen se projít po mole a dostaneš za to peníze,” smála se Bára Basiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám