Hlavní obsah
Článek

Po narození syna Eliáše se její tvorba změnila. Návrhářka Kateřina Geislerová, která se etablovala v Paříži a díky velkému zájmu si otevřela salon i v Praze, pustila do své tvorby hlavně barvy. Nový pohled na věc u designérky přetrvává.

„Nevím, jestli to bylo porodem, nebo změnou prostředí. Žila jsem v Paříži, která je docela šedivá. Oproti tomu je Praha nesmírně barevná. Myslím si, že to prostředí ve mně nechalo velký vliv,” vysvětluje Kateřina.

Geislerová patří mezi hrstku návrhářů, kteří se prosadili v Mekce módy. Po pozvání na Prague Fashion Weekend v roce 2012 se zde rozhodla otevřít salon, a nakonec se zde usadila a založila rodinu. Zajímalo nás, jestli bude svého syna vychovávat pod českým, nebo francouzským vlivem.

„Moje dítě je česko-slovensko-francouzské. Všechny tři kultury se tam budou odehrávat. Já už to na něm cítím, že není čistý Čech. Ve Francii byl, když mu byly asi tři měsíce, takže je to malý Francouz,” usmívá se talentovaná návrhářka, jejíž modely obléká Simona Krainová, Zuzana Stivínová nebo Vlastina Svátková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám