Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matouš Ruml (38) tráví poslední dobou nejvíce času s tanečnicí Natálií Otáhalovou, se kterou soutěží ve StarDance. Jako vzorný manžel se ale snaží nezanedbávat ani svou krásnou ženu, a tak herečku Terezu Rumlovou vytáhl do společnosti.

Při příležitosti charitativního plesu StarDance se manželé hodili do gala, sehnali si hlídání a konečně šli protančit střevíce i společně. Se sympatickou manželkou má Matouš tři krásné děti, a jak nám nedávno prozradil v rozhovoru, u tohoto počtu hodlá prozatím zůstat.

Matouš Ruml ve StarDance

Kromě nich se na plese, který měl za úkol svým výtěžkem finančně přispět na Centrum Paraple, objevily i další známé tváře. Mezi nimi nesměl chybět zakladatel Centra, Zdeněk Svěrák (88), který si akci náramně užil.

„Ples StarDance v Obecním domě byl noblesním večerem plným krásné hudby, tance a svátečně naladěných lidí. Jan Onder (38) připomněl na parketu, že vozíčkáři jsou našimi partnery ve všem, i v tanci, pokud jim k tomu dáme příležitost. Pro Paraple to byl večer blahodárný, výtěžek ze vstupného půl miliónu korun je pro rozpočet na příští rok vítanou injekcí,“ prozradil Svěrák.

Centrum Paraple i Zdeněk Svěrák ke StarDance neodmyslitelně patří. V každé řadě je jedno kolo speciální tím, že jsou handicapovaní klienti tohoto centra zapojeni do choreografií každého páru, a navíc v tento večer nikdo z nich soutěž neopouští.

Reklama

Další články

Načítám