Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anička Polívková (45) se znovu objevila po boku tanečníka Michala Kurtiše. Tentokrát spolu zatančili na charitativním plese StarDance.

Přesto, že dodnes oficiálně nepotvrdili rozchod, není žádným tajemstvím, že Anička už nějakou dobu randí s o 13 let mladším hercem Jiřím Matouškem. Nebo to tak alespoň vypadá.

O novém vztahu se začalo spekulovat po letošních Českých lvech. Z galavečeru jí cestou domů dělal osobního řidiče právě zajíček Jiří, namísto jejího partnera Kurtiše. Před domem pak byli přistiženi při vřelém objímání a letos v létě spolu dokonce byli na dovolené v Mexiku.

Naposledy se Polívková a bývalý finalista soutěže o nejhezčího homosexuála objevili na veřejnosti před měsícem, když zašli do kina na premiéru filmu.

Je tedy zřejmé, že vztah s tanečníkem Kurtišem, se kterým se dala Polívková dohromady v roce 2013, během StarDance, je již pasé. Na druhou stranu, když jde o jejich společný koníček, kterým je tanec, předvádí vášeň na parketu dodnes. Stejně tomu bylo i na zmíněném plese, jehož výtěžek 519 022,41 korun putoval na konto Centra Paraple.

Nezdálo se, že by mezi blonďatou herečkou a profesionálním tanečníkem vládla nevraživost, právě naopak. Na pódiu se na sebe usmívali a když došlo na vystoupení, vydali ze sebe maximum. Na parketě jim to zkrátka klapalo a klape dodnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám