Hlavní obsah
Článek

Že v poslední době prochází obličej Khloé Kardashian (39) jistou transformací, si fanoušci stačili všimnout. Jednou za čas to také dají televizní hvězdě pořádně sežrat a vyčítají jí, že to s plastikami přehání. Sama Khloé ale žádné zákroky nepřiznala.

Navíc to vypadá, že se svou proměnou stále není spokojena. Na sociálních sítích před časem sdílela selfie, na kterém si už ani není podobná, svůj zjev upravila pomocí zkrášlovacích aplikací a s filtry to trochu přehnala.

Drastická proměna v panenku Barbie neunikla ani fanouškům, kteří její umělý zjev nyní začali komentovat. „Vypadá jako někdo úplně jiný. Je to tak smutné,“ napsal jeden z fanoušků. „Vždyť vypadala skvěle, proč si tohle dělá,“ divil se v komentářích pro změnu jiný.

Někteří ani nevěřili, že jde skutečně o sestru ze slavného klanu. „Nevěřím, že to je Khloé. Vždyť má úplně novou fasádu,“ byla v šoku další sledující. Ať se to však fanouškům líbí, nebo ne, Khloé dramatické proměny zevnějšku nejspíš baví a z kritiky si nic nedělá. Ostatně půlku života ji kritizovali, že je ošklivé káčátko klanu, tak je na ni nejspíš už zvyklá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám