Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Leová (32) je známá tím, že není zrovna milovnicí spodního prádla. Někdy se to ale vymkne z ruky. Na slavnostní celosvětové premiéře nové škodovky ukázala rozhodně víc, než plánovala. Předvést chtěla své štíhlé bříško, ale muži pohled směřovali o poznání výš. Bylo znát, že je v místnosti chladněji...

"Snažila jsem se být tak sexy jako tohle auto. Dokud nejsou Vánoce, tak se bříško snažím ještě nějakou chvilku ukazovat," řekla Super.cz Monika, která když zjistila, jak moc jsou vidět její vnady, snažila se je zakrývat rukama. Raději se chtěla bavit o novém voze.

Monika je milovnicí rychlých aut. "Jsem horkokrevná řidička. Musím mít dobré auto, aby mě bavilo řídit. Zrovna nedávno jsem byla na filmu o automobilových závodnících, a asi jsem byla v minulém životě také závodnice. Když si sednu do něčeho silného, tak mám pocit, že jsem pro to byla stvořená. Jsem ale, myslím, bezpečná řidička, i když partner trošku brzdí do podlahy, když sedí na místě spolujezdce. Ale neměla jsem nikdy žádnou nehodu, to je snad známka toho, že to umím," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám