Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho zběsilé pracovní nasazení si začíná vybírat svou daň. Lukáš Hejlík (44) se živí jako moderátor, herec a kritik restaurací. Do toho má dvě děti a manželku, kterým se rovněž snaží věnovat. Někdy si toho na svá bedra nabere víc, než je schopný unést. V poslední době ho trápí silné migrény, které ho někdy na delší dobu zcela paralyzují. „Trvá to u mě asi hodinu a bývá to intenzivně hnusná hodina. Musím si víc prověřovat zrak, nedělat toho tolik. Bude mi čtyřicet,” krčí rameny Lukáš.

Hlavním spouštěčem palčivé bolesti hlavy je jistě stres, ale herec prostě neumí zvolnit. „Nadcházející měsíce budou náročné,” říká Hejlík, o kterého má strach i jeho manželka Veronika. „Ona je součástí byznysu zvaného Listování, je totiž mojí manažerkou. Občas toho mám plné brejle, někdy bych byl doma. Nemůžu ale jinak, my sami jsme si tu cestu dobrovolně zvolili,” krčil rameny Lukáš Hejlík poté, co zrovna odmoderoval kadeřnický galavečer Aichi.

Na svých cestách po České republice se Lukáš většinou nevozí autem. „Jezdím nejraději vlakem. Auto je pro mě čistě funkční záležitost. Často se během jednoho dne dostávám z bodu A až do bodu Z, takže je pro mě pohodlnější neřídit a ulehčovat si život tím, že využívám vlak, městskou hromadnou dopravu, nebo sdílenou dopravu,” říká Lukáš, který na cestu vlakem nedá dopustit. „Hraju někdy tři, čtyři představení za den, do toho jsem šest hodin na počítači. Nemám kdy jindy to dělat než ve vlaku.”

Teď bude mít Lukáš období, kdy bude jezdit s osobním řidičem. „Našel jsem si ho na Instagramu, a tak bude sdílet má dobrodružství. Nevadí mi jezdit druhou třídou a pak mít řidiče. Mám teď tolik práce, že si to můžu dovolit.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám