Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská návrhářka Vanda Janda si poprvé vyzkoušela roli moderátorky, a to na křtu kosmetických novinek youtuberky Anežky Chudlíkové alias Not So Funny Any. Překvapivě se jí podobné pracovní nabídky začaly kupit.

„Cestou sem mi volala moje známá s nabídkou, abych moderovala jednu akci, přitom vůbec nevěděla, že zrovna dnes moderuji. Asi tu nabídku vezmu. Možná se mi rozběhne kariéra moderátorky, ale to asi spíš ne,“ zavtipkovala Vanda.

Moderátorský talent by přitom měla mít v genech. „Je vtipné, že můj otec je velmi dobrý slovenský moderátor, takže si mě to samo vlastně takhle zpětně našlo.“ Že má v rodině profesionála, by mohlo mít jisté výhody. Dostává extravagantní návrhářka od svého zkušenějšího tatínka cenné rady? „Dnes mi trošku vynadal. Byla jsem za účetní, řešila jsem nové bydlení, a měla jsem spoustu schůzek. Táta mi vynadal, že jsem neprofesionální, že bych se měla spíš celý den doma připravovat,“ přiznala Janda.

Zajímalo nás, jestli se do nového bytu nastěhuje i s přítelem, režisérem Slávkem Horákem (44). To ale zatím krásná blondýnka v plánu nemá. „Stěhuju se sama. Zatím spolu bydlet nechceme. V životě jsem udělala několikrát chybu, že jsem se unáhlila,“ svěřila se.

Se starším partnerem se shodli, že jim prozatím bude pouhé randění stačit. „Přítel má moc práce a já taky. Jsme radši, že v momentech, kdy nejsme zrovna dvakrát příjemní, máme možnost být sami, a naopak když se chceme vidět, těšíme se na sebe a je to mnohem příjemnější,“ řekla s úsměvem na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám