Hlavní obsah
Článek

Slovenská módní scéna uspořádala akci, která zjevně posbírala inspiraci na největší světové módní události - Met Gala. Během slovenské Fashion Sparkling Charity Night, pořádané v nádherných prostorách Slovenské filharmonie, jednotliví návrháři dorazili v doprovodu modelek oděných jejich tvorbou dle předem daného tématu, stejně jako tomu bývá na události, kterou pořádá ředitelka módní Bible Anna Wintour.

I my jsme na této akci měli své zastoupení. Jednou z krásek, které předvedly unikátní model, byla Nikol Švantnerová (31). Nejkrásnější Češku roku 2015 oblékla v Praze zdomácnělá designérka Natali Ruden (53) do modelu s čelenkou se symbolem rukou držících klíče. „Název modelu byl Klíč ke svobodě. Na sametovém modelu šatů byl vyšitý kameny Swarovski symbolický klíč dle mého návrhu,” popsala model jeho autorka.

„Šaty byly krásné. Mně se tvorba Natali vždy nosí hezky, jen korunka byla pěkně těžká, tak tu jsem nasadila těsně předtím, než jsem měla vyjít na molo,” svěřila se nám Švantnerová. „Celé šaty byly zahalené vrchní vrstvou velkého závoje. Při scházení ze schodů jsem měla opravdu strach. Naštěstí se nic nepřihodilo, maximálně jsem měla trošku trému,” oddychla si po oficiální prezentaci šatů držitelka titulu Miss České republiky 2015.

Charitativní akce nebyla pouze o kráse, ale měla i dobročinný podtext. Během v pořadí již sedmého benefičního večera se na pomoc hendikepovaným mladým sportovcům vybralo v přepočtu téměř milion korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám