Hlavní obsah
Článek

Terminátor Karlos Vémola (38) musel o víkendu utrpět porážku v zápase století se Slovákem Attilou Véghem. Prohra sebevědomého zápasníka MMA srazila na kolena. Navíc musel záhy absolvovat plánovanou operaci ramene, která ho načas vyřadí ze hry.

Hned po prohře byl Karlos naprosto zničený, ale už teď vyhlíží světlejší zítřky. Vémola na Instagramu sdílel fotku přímo z operačního sálu. A kromě zápasení už teď myslí na dceru, kterou mu brzy porodí jeho silikonová přítelkyně Lele Ceterová.

„Trošku jsem se odmlčel, potřeboval jsem regenerovat. Je to jako hnusný dejà-vu. Před 4 lety jsem prohrál a pár dní na to jsem se probudil na operačním sále a neměl jedinej důvod zápasit dál. Teď ty důvody mám. Narodí se mi malinká Lili, které nechci ukázat, že jsem se vzdal. Mám v zádech tisíce fanoušků, kteří ve mně věří, motivují mě a ženou mě vpřed, a hlavně jsem mnohem lepší fighter než to, co jsem mohl předvést v sobotu,“ nechal se slyšet Vémola, kterému už teď nechybí obrovská motivace.

„Můj letitý sen je možná pryč, ale ta touha přijít si zpět pro všechno, co mi sebral, mě zvedá z nemocničního lůžka směr gym už dnes,“ dodal bojovně Vémola.

Reklama

Další články

Načítám