Hlavní obsah
Článek

Patrik Hezucký (54) se těší na prvního potomka. Jeho manželka Nikola je v osmém měsíci, miminka by se tak měli dočkat koncem roku. Tomu odpovídá velikost Nikolina bříška: „buben“, „miláček“, těšíme se na tebe“ nebo „mám krásně tlustou ženu“, vtipkoval moderátor Evropy 2 u fotky, kterou sdílel na sociální síti.

Hezucká už v půlce října zveřejnila snímek, z něhož vyplývá, že manželé budou mít chlapečka. „Za deset týdnů už tady budeš s námi, štěstí naše milované,“ napsala k němu nastávající máma.

Cesta k dítěti pro Patrika a Nikolu nebyla jednoduchá. V den, kdy Hezucká oznámila, že je těhotná, také svěřila, že v minulosti čtyřikrát potratila. O to větší radost nyní s manželem prožívají.

„Nikdy v životě jsem nebyla šťastnější a mám pocit, že jeden člověk snad tolik štěstí ani neunese. Měla jsem dlouho pocit, že život není fér. A on přitom jen čekal na tu nejsprávnější chvíli, aby mi naložil tu obrovskou hromadu štěstí. Život je překrásný a plný zázraků,“ říká.

Za Patrika Hezuckého se Nikola, za svododna Pastirčáková, provdala letos v květnu. Zasnoubili se loni v září při příležitosti sedmého výročí vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám