Hlavní obsah
Článek

Italská herečka a modelka Elisabetta Canalis (45), která byla dva roky partnerkou hollywoodského krasavce George Clooneyho (62), o sobě i nadále dává vědět. Na internet poslala své fotky v bikinách, jak pózuje na liduprázdné pláži v Los Angeles. Elisabetta si na focení nejspíš musela hodně přivstat, jelikož takhle opuštěné pláže podél pobřeží L.A. běžně rozhodně nebývají.

Atraktivní Elisabetta tvořila pár s Clooneym až do letošního června, kdy se rozešli. Důvodem mělo být Elisabettino prohlášení, že se jednou rozhodně chce vdát a mít děti, ať už to bude s Clooneym nebo ne. Proslulý proutník a věčný mládenec Clooney se údajně zalekl a raději ze vztahu vycouval.

Později se spekulovala, zda herce nechtěla Canalis využít především pro své zviditelnění a v médiích prohlašovala, že jejich vztah by přirovnala spíše k lásce mezi otcem a dcerou. Elisabetta se následně vrhla na tvrdý trénink kvůli účinkování v taneční soutěži Dancing With The Stars a rovněž rapidně zhubla.

Clooney si zanedlouho po rozchodu našel novou známost, a to bývalou wrestlingovou zápasnici Stacy Keibler. Ani Canalis již není sama a nedávno se na veřejnosti ukázala se svým novým objevem, čokoládovým modelem Mehcadem Brooksem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám