Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss, modelka Alena Prešnajderová, je už měsíc vdanou paní. Svatební šaty, ve kterých řekla své ano, nyní oblékla znovu. Předváděla je na svatebním festivalu v Brně.

"Byl to úžasný pocit. Jsou to první svatební šaty, který ve mně vzbuzují emoce. Jsou krásný, jsem strašně ráda, že jsme je s návrhářem takhle vymysleli. Sedí mi. I když dneska jsem se bála, že je nezapnu," řekla Super.cz Alena. "Měli jsme na svatbě hodně dobrého jídla a na svatební cestě jsme se také cpali," vysvětlila.

Po předvádění svatebních šatů pak Alena vyrazila ještě na párty Nely Slovákové, která zase otevírala svůj obchod s plavkami. Jsou dobré kamarádky, Nela byla dokonce družičkou na Alenině svatbě. "S Nelou jsem prožívala začátky, párkrát jsem pro ni fotila, občas pro ni předvádím," uvedla s tím, že nabídky na předvádění plavek už prakticky nepřijímá. "Už se plavkám jinak trošku vyhýbám. Pro Nelu ale kdykoli," dodala.

Reklama

Další články

Načítám