Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss České republiky 2000 Michaela Salačová se už léta věnuje práci dýdžejky a vidět ji předvádět je opravdový svátek. Výjimku udělala na přehlídce na svatebním festivalu v Brně, kde žije.

"Já na mole? To už je opravdu hodně sporadická záležitost. Předvádím třeba po půl roce, už se na to necítím a na molo se necpu. Jsem modelka v důchodu," řekla Super.cz Salačová.

Přehlídku svatebních šatů si ale užila, nervozitou netrpí. "Je to horší na manipulaci se šaty, i chůze musí být pomalejší. Trému ale nemám, přehlídek jsem nachodila tolik, že nervózní už dávno nejsem. Spíš si to užívám," prozrazuje.

Stále se udržuje ve skvělé kondici, o čemž ostatně svědčí i to, že si ji jako modelku vybírají i 19 let po jejím triumfu v soutěži krásy. "Žiju aktivním způsobem života, teď třeba chodím na cvičení, kde mám na těle připnuté elektrody. A snažím se o sebe tak nějak celkově pečovat," dodala Salačová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám