Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzhledem ke svému postu moderátorky Televizních novin si Lucie Borhyová (46) nemohla nikdy dovolit příliš vybočovat. Není žádným tajemstvím, že si v televizi musí nechat schvalovat, komu může dělat reklamu. O víkendu se moderátorka stala jednou z tváří happeningu Life! na brněnském výstavišti, kde spolu s dalšími osobnostmi a tisíci nadšenci odtančila speciální taneční choreografii, a překonala tak rekord.

„Mám samozřejmě ohromnou radost, protože jsme překonali rekord, a to bylo naším cílem. Zdařilo se to, což je prostě fantastické, takže bomba, bomba, bomba!” nechala se hned po vystoupení slyšet Lucie, která má také podíl na tom, že se letošní rekord účasti v hromadném tancování vyšplhal na 2223 účastníků.

„Jsem ráda, že přišlo tolik lidí. Vůbec jsem nečekala až takovou účast, i když jsem tajně doufala samozřejmě v to, že ten rekord překonáme. Byla tady úžasná atmosféra. Opravdu se tady všichni úžasně bavili. Do posledního člověka se zapojili do tance a spolupracovali s námi,” říká Lucie, která převzala štafetu po předchozích hvězdách, jako je Leoš Mareš, Jiří Mádl či Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám