Hlavní obsah
Článek

Už stříhá metr do odletu. Vítězku soutěže krásy Miss Czech Republic Denisu Spergerovou (23) čeká světová soutěž krásy Miss World, která bude celé tři týdny probíhat v nedalekém Londýně. Díky tomu bude mít větší podporu svých blízkých, než kdyby vyrážela někam do exotiky.

"Teď už je odlet ve fázi posledních příprav a začínám z toho být malinko nervózní. Protože tam budu opravdu dlouho, je potřeba i spousta různých outfitů na den, na večeře, také na sport a samozřejmě plavky. Finálové šaty se ještě došívají," vypočítala Denisa, jejíž kufr bude zřejmě vážit kolem šedesáti kilogramů.

Denisa už ví, že finalistky Miss World budou bydlet v londýnském hotelu Tower. O spolubydlící může jenom doufat, že se s ní domluví. Není výjimkou, že například krásky z Jižní Ameriky jsou s angličtinou hodně na štíru, zatímco Denisa se může chlubit velmi slušnou jazykovou výbavou. Ostatně ještě v létě absolvovala intenzivní kurz na Maltě a poté v Oxfordu.

"Ještě taky čekám na to, kolik lístků na finálový večer budu moci mít. Protože Londýn je blízko, chtěla by přijet celá moje rodina. Určitě máma, táta a sestra. A přijede i naše ředitelka Taťána Makarenko (34)," vypočítala Denisa.

Reklama

Další články

Načítám