Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmadvacetiletá americká herečka Scarlett Johansson (39) se donedávna naplno věnovala natáčení filmu Under the Skin. Kvůli roli sexuální vražednice z jiného světa začala hodně cvičit, ale úplně útlá stále není. Nejjednodušší cestou, jak si dopomoci k dokonalé postavě na fotkách je tak Photoshop, díky němuž grafici vytvořili ze Scarlett démonickou krásku s bezchybnou postavou. V této nové podobě se herečka objeví na obálce prosincového čísla magazínu Interview.

Scarlett je však na roztrhání a Under the Skin rozhodně není jediným počinem, kde zanedlouho zazáří. Příští rok v květnu se dostane do českých kin i akční komiksový sci-fi snímek Mstitelé (Avengers), kde Scarlett představuje Černou vdovu a v roce 2013 by měl být hotový film Iron Man 3.

Johansson se poprvé proslavila díky úspěšnému filmu Zaříkávač koní z roku 1998, následně v romantickém Dívka s perlou. Za snímek Ztraceno v překladu získala cenu BAFTA za nejlepší herecký výkon v hlavní roli. Scarlett byla rovněž několikrát nominována na Zlatých glóbech jako nejlepší herečka roku.

Reklama

Další články

Načítám