Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve cvičení v poslední době sice polevila, ale přiléhavých a ultra krátkých šatů se Dominika Myslivcová (29) ani tak nevzdává. Pravdou je, že je blogerka zbytečně kritická a odvážné modely si stále ještě může s klidným svědomím dovolit.

„Popravdě to fitko teď trošičku zanedbávám. Veškerý svůj čas momentálně trávím chystáním nových projektů, se svou rodinou, a hlavně s novým mazlíkem Fendim,” říká Dominika, která si pořídila štěňátko francouzského buldočka.

Brzy prý hodlá být česká Barbie zase ve formě. „Mám v plánu začít zase pořádně makat, už jsem si objednala i krabičkovou dietu, ať to mám komplet a výsledky jsou vidět co nejdřív,” svěřila se Dominika na prezentaci kolekce, kterou návrhář Giambattista Valli vytvořil pro švédský módní řetězec. Z této linie ale její šaty nepocházely. Autorkou je mladá návrhářka jménem Kristianna. „Miluji atypické a sexy věci,” říká Dominika, která na party poprvé zvolila odvážný mokrý vlasový styling.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám