Hlavní obsah
Článek

Návrhářka Beata Rajská (61) představila svoji novou kolekci pod názvem Woman Icon, tedy ženská ikona. Její první ochutnávky jste už mohli vidět na nejmladší modelce Natálii Jiráskové a na nejstarší z dam módního mola Silvii Lakatošové.

"Už jsem musela nastoupit na sociální sítě, a když jsem viděla, co se tam mnohdy objeví, tak jsem nostalgicky zavzpomínala na staré dobré časy takových ikon, jakými byly třeba Sophia Loren nebo Gina Lollobrigida. Byly sice krásné, ale měly i nedostatky a nesnažily se je schovat. Byly jiné. A já se jimi rozhodla inspirovat," vysvětlila název kolekce pro rok 2020.

"Nešlo jen o modely, které mají ukázat ženy, které jsou opravdu ženské, ale nutily jsme v tomto stylu i modelky pózovat, aby dokázaly svým postojem i výrazem svádět a vyzvedly svoji ženskost. Mladé holky to dnes neumí," vysvětlovala návrhářka.

Šaty, které se předváděly, jsou sice určeny až pro příští sezónu, ale z těch společenských už by se dalo vybrat teď, na nadcházející sezónu plesů. "Některé jsou tedy trošku s nadsázkou, pod nimi byly ty kornouty a velké spodnice, ale bez nich jsou ty šaty splývavější. A co nosit? Určitě jsou hodně populární glitry, barvičky, různé pajetky a věci, které k té společenské sezóně patří," uvedla Beata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám