Hlavní obsah
Článek

S modelkou Chrissy Teigen (38) si není radno zahrávat. Manželka zpěváka Johna Legenda je jednou z nejvlivnějších osob na sociálních sítích a je o ní známo, že pro ostrá slova nejde daleko, pokud se v jejích komentářích objeví nějací hejtři. A tentokrát zvolila slovník snad nejostřejší.

Chrissy sdílela roztomilý snímek dětí Luny (3) a Milese (1) s kalifornským hasičem. Jeden ze sledujících si však neodpustil nemístnou poznámku v komentářích. „Takže tohle hasiči dělají místo toho, aby se snažili uhasit požáry kolem LA...hezké.“

Prostořeká Chrissy, jak modelku nedávno označil americký prezident Trump, na nic nečekala a dotyčnému odpověděla: „Co jsi za zas*aného ču*áka!“ nebrala si servítky.

Před pár týdny musely být z oblasti kvůli požárům evakuovány tisíce rodin. Řada celebrit děkovala hasičům, kteří pokaždé nasazují vlastní životy, aby zajistili bezpečí druhých. Chrissy nevyjímaje, a právě proto, že hasiče považuje za hrdiny, seznámila s nimi i své děti. Uštěpačná poznámka nejen že tedy nebyla na místě, ale ještě byla úplně scestná.

Chrissy se za svou, leč vulgární, odpověď dočkala ovací v podobě lajků a pochvalných komentářů. Teigen už v minulosti reagovala na hejtry, kteří si ji dobírali kvůli postavě či způsobu, jakým byly počaty obě její děti. V obou případech modelka podstoupila umělé oplodnění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám