Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lizzo (35) čelila v poslední době nařčení z plagiátorství jejího nejúspěšnějšího songu Truth Hurts. To ji ale ani v nejmenším neodradilo od vystupování. V rámci turné Cuz I Love Too koncertovala v Manchesteru a na pódiu to pořádně rozjela. Ostatně tak to má temperamentní diva ve zvyku.

Vystoupila v kostýmu složeném ze síťovaných punčoch a nápadného body. Svoje bujné tvary se nebála ukázat ani tentokrát. A při vášnivém projevu je předvedla v plné parádě. Obzvlášť neposedné poprsí se jí dralo ven jako divé.

Bratři Justin a Jeremiah Raisens zpěvačku nedávno veřejně obvinili z toho, že ve zmiňovaném hitu použila některé jejich texty. Na oplátku žádají každý pět procent z výdělku písně, která se dostala až na vrcholky hitparád. Skladatelé tvrdí, že se snažili vše se zpěvačkou vyřešit v soukromí, ale vždy byli odmítnuti.

Texty prý původně psali k jiné písni, ale přestože nakonec byly použity v Truth Hurts, nikdo je prý nekontaktoval ohledně autorských práv. Zpěvaččina právnička jejich tvrzení popřela s tím, že nejsou autory písně a ani s její tvorbou nepomáhali. Bratři na to uveřejnili video, na kterém zpěvačka notuje text, o který ve sporu jde. Její strana poté uznala, že při společném sezení tato část vznikla, stojí si však za tím, že text napsala Lizzo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám