Hlavní obsah
Článek

Karel Kovář (27), známý pod přezdívkou Kovy, se ve StarDance nejlépe cítí ve standardních tancích. Při nich je ale důležitý pevný postoj, který mu paradoxně dělal v minulosti velký problém a často ho na uvolněná ramena a zapadlý krk upozorňovala porota. Pro tentokrát ale za své držení sklidil youtouber jen samou chválu.

„Je to fajn, máme radost. Musím poděkovat hlavně svému fraku, který tomu taky hodně dopomohl,“ prozradil Kovy, který díky pevnému límci kolem krku držel hlavu stále vzpřímenou.

Během přenosu zaznělo, že Kovyho rodina má v oblibě pojmenovávat se různými přezdívkami. On sám doma slyší na přezdívku Králík. „Zní to podobně jako Karlík. Nebylo to tak, že bych hopkal po domácnosti nebo chroupal hodně mrkve. Jde pouze o podobnost se jménem,“ zavtipkoval idol mladých fanoušků.

Humorem hýřil i při otázce, jaký choreografický krok mu zatím po dobu StarDance dělal největší problém. „Vždycky ten krok ráno, když vykračuju z postele, tak to je nejtěžší krok dne a pak už je to jenom lepší,“ řekl lišácky na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám