Hlavní obsah
Článek

Únava a nedostatek spánku. S tím ve StarDance začíná bojovat Miroslav Hanuš (60). Kromě účasti v taneční soutěži totiž dál plní některé své pracovní závazky a vedle tréninků a přenosů musí jezdit i na zájezdová představení po republice. Nyní, kdy už jim nezbyly žádné připravené tance v záloze, bude opravdu oříšek naučit se novou choreografii.

„Teď by měla být ta cha-cha, kdy nám opravdu došly ty nastřádané tance a půjde do tuhého,“ svěřil po sobotním přenosu Super.cz herec a režisér. „Už máme ten tanec předpřipravený, musíme ho dodělat a vypilovat, a budeme se muset učit i tanec navíc, na souboj týmů,“ dodala Mirkova tanečnice ze StarDance Adriana Mašková.

O Miroslavu Hanušovi a jeho cestě StarDance si přečtěte zde.

„Mám tři zájezdy, takže při tom cestuju po republice, to bude tuhý týden,“ svěřil Hanuš, který vedle toho také špatně spí a nestíhá nabírat tolik potřebnou energii na další tréninky. „Problém je, že já spím špatně, a když mi ty kroky nejdou, tak spím teprve špatně, protože si je pořád opakuju a snažím se rozlousknout, proč mi nešly, a to stejně nikdy v té posteli nerozlousknu,“ svěřil Miroslav a vtipně dodal, že krušné chvíle v noci zažívá i jeho žena.

„Akorát pořád kopu nohama, takže se divím, že se manželka ještě neodstěhovala. Takže by to mohlo mít i katastrofální dopad na naše manželství, kdybych ty kroky fakt nezvládal. Někdy spím třeba 2 nebo 3 hodiny. Je to tvrdý, dal jsem se na to, tak to zkusím vyhrát,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám