Hlavní obsah
Famous
Článek

Producenti oznámí jméno hudebníka, který vytvoří titulní song k bondovce, vždy až ve chvíli, kdy je snímek hotový. Třiadvacátý filmový příběh agenta 007 se teprve začal natáčet, o zpěvácích a hudebnících se spekuluje už teď. A nejnovějšími žhavými koni sázkových kanceláří jsou skupina Queen a Lady GaGa, kteří prý budou na písni spolupracovat.

Se skupinou Queen by rád spolupracoval také skladatel David Arnold. „Jsem velkým fanouškem skupiny Queen a rád bych s nimi dělat tu titulní píseň. Představte si, jak směšně bombastická by ta znělka od Queenů byla. Je to ostuda, že už je nevybrali dříve, protože by byli dokonalí pro bondovky z 80. let s Rogerem Moorem,“ svěřil Arnold listu Daily Star.

Kytarista Queenů Brain May přitom nedávno prozradil, že hodlají spolupracovat s GaGou. A britští sázkoví agenti okamžitě vypsali na toto hudební duo jako autory nové titulní písně pro bondovku Skyfall kurz 25 ku 1. To ale paradoxně znamená, že oni sami této dvojici nevěří. Protože taková Rihanna má kurz 6 ku 1.

„Také jsem slyšel, že se spekuluje o Adele, ale nikdo ještě nikoho neoslovil. Tradičně totiž producenti čekají až na konec natáčení,“ dodal Arnold.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám