Hlavní obsah
Článek

Herečka Andrea Kerestešová Růžičková (39), kterou diváci znají například díky seriálům Vyprávěj a Ordinace v růžové zahradě, se stane dvojnásobnou maminkou. Bříško se jí už pěkně zakulacuje.

Herečka teď naznačila, že už víceméně ví, že se malý Tobiáš dočká bratříčka. Oblečky po synovi tak znovu využije.

„Může se stát cokoliv, jisté je to, až se to narodí, ale oblečky jsme nedali pryč, budou se hodit,“ řekla Top Staru Růžičková, která tak růžovou výbavičku kupovat nemusí. Jak se bude potomek jmenovat, ale herečka neprozradila.

„Pro nás je jméno zásadní, bude ho nosit celý život a je pro nás důležitý i význam toho jména. Ale necháme si to potvrdit, až se dítě narodí a zjistíme, že mu sedí. Zároveň budeme vymýšlet i druhé jméno,“ dodala Andrea s tím, že potomka pokřtí.

Andrea si pochvaluje také svého manžela Mikoláše Růžičku. „Jsem tak ráda, že jsem nepodcenila výběr svého manžela, má obrovskou empatii. Já sama nechci přiznat, že něco nezvládám, ale on to vycítí a okamžitě koná,“ vysekla hudebníkovi poklonu Růžičková.

A jak se na sourozence těší dvouletý Tobiáš? „Jedno z doporučení, jak na sourozence, je, že by měl sourozenec přinést dárek, a na to se těší velmi,“ uzavřela Růžičková.

Reklama

Další články

Načítám