Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti, kdo se v médiích nedozvěděli o těhotenství Anety Vignerové (36), by nejspíš nepoznali, že modelka nosí pod srdcem potomka scenáristy seriálu Most Petra Kolečka. Modelce se sice klene bříško, ale to úspěšně skrývá pod oversize outfity.

„Chodí mi i spousta dotazů na sociálních sítích, že si těhotenství neužívám. Asi proto, že nechodím v obepnutém oblečení a nedávám to na odiv,” říká modelka na finále soutěže kadeřnických profesionálů Aichi 2019.

Nejkrásnější dívka roku 2009 neholduje klasické těhotenské módě. Její dvorní návrhář Michael Kováčik ji obléká do rozměrných pánských sak, které jsou trendem jeho poslední tvorby. „Já k tomu ale nemám tendence. Tahle móda je v těhotenství strašně pohodlná,” razí svou vlastní cestu Aneta, která se obchodům s oblečením pro nastávající maminky vyhýbá. „Nedávno jsem se byla na tuhle módu podívat. Nechci nosit džíny s gumou pod prsa. Myslím si, že se to dá vždycky vyřešit jinak a najít vhodnou alternativu. Ale uvidíme, nikdy neříkám nikdy. Třeba mě v něčem takovém nakonec uvidíte,” říká Aneta Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám