Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celou neděli nedělala nic jiného, než že spolu s partou přátel a kolegů věšela šaty a další kusy oblečení na ramínka a pak na desítky štendrů. Bára Nesvadbová (49) dnes pořádá svůj tradiční charitativní bazar, jehož výtěžek je určen pro projekty nadace Be Charity.

Ostatně právě nadaci věnuje spisovatelka většinu svého času a bazar, který se už nekoná pouze v Praze, ale poté i v několika dalších městech, je jeho nejviditelnější součástí. "Mohu vás ubezpečit, že výtěžek je do koruny určen pro rehabilitaci postižených, takže je to první nákup bez výčitek svědomí," ujistila Nesvadbová.

Bazar Be Charity, který již poněkolikáté probíhá ve stanu Žofín Garden za palácem Žofín, a to od čtyř odpoledne, opět obdarovaly nejen firmy, ale i mnoho známých tváří. Jejich výčet je obrovský: od návrhářek Táni Kovaříkové a Ivany Mentlové, mimochodem, jejich kolega Míra Bárta věnoval nejen šaty, ale přiložil i ruce k dílu a modely shromažďoval, přes herečky jako Jitka Čvančarová (46) nebo Kateřina Hrachovcová (49) po televizní tváře Evu Perkausovou (30) či Romana Šebrleho (49). A jako bonbónek můžete najít u kuchařský rondon Emanuela Ridiho (50).

Reklama

Další články

Načítám