Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Již léta se spekuluje o tom, že s prestižní pěveckou anketou Český slavík není něco v pořádku. Těm, kteří tuto myšlenku podporují, se jistě bude hodit do krámu informace, že ještě před sobotním vyhlašováním je známa první vítězka. Skokanem roku se stala Monika Bagárová (29). Informaci ví už od úterka, luxusní šaty pro tuto příležitost si ale objednala již před pár týdny. Nemluvě o tom, že ve slovenské televizi už dopředu o Gottovi a Bílé hovořili jako o čerstvých Slavících...

"Můj manažer Lumír Maiti mi to zavolal v úterý v 11 hodin večer. Neřekla jsem to zatím ani rodičům, ani Benovi," potvrdila Blesku Bagárová, že zvítězila v kategorii Skokan roku. V Itálii si ale objednala šaty již před několika týdny, což vyvolává spekulace, že o svém vítězství věděla až moc podivně dopředu. V kategorii zpěvačky by neměla žádnou šanci uspět, takže jediný logický důvod pro objednání luxusní róby se zdá být jasný.

Pořadatel soutěže Český Slavík Jaroslav Těšínský potvrzuje, že informaci o vítězství Skokanovi netají. Prý by jinak neměl důvod na vyhlášení chodit. Těšínskému ale nebylo do smíchu ani z toho, jak anketu znevěrohodnila slovenská televize Joj. Ta totiž již vysílala upoutávku na nedělní finále Talentu, ve které hovořila o Gottovi a Bílé jako o čerstvých vítězích Slavíka.

"V úterý byla nedopatřením odvysílána upoutávka, která je připravena jako alternativa do nedělního vysílání, kdy už budou známy výsledky Českého slavíka. Za chybu se omlouváme," vysvětlila PR manažerka Jojky Perla Vohráliková. Těšínský pak dodal, že sám bude vědět od notáře finální výsledky až v pátek k večeru. K úniku informací tedy skutečně asi nemohlo dojít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám