Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Kristýna Frejová (48), kterou vídáme pravidelně jako doktorku Emu Vlčkovou v seriálu Modrý kód, oslavila nedávno své narozeniny. O herečce je známo, že se nebojí nových výzev, má ráda jógu, tai-či, lezení po horolezecké stěně, potápění, vyzkoušela také terapii ve tmě a letošní narozeninový den se rozhodla zpestřit novým zážitkem.

V den svých 48. narozenin si zaplavala ve studené vodě a podělila se fotkou na svém instagramovém účtu. „Včerejší narozeniny byly nesmírný až Vesmírný. Díky Luboši za zasvěcení do otužování a plavbu Vltavou 11,5 stupně Celsiových teplou. Mám to ale „popitchi“ krásnej život! Love U All,“ napsala pod fotku v plavkách na sociální síť půvabná Kristýna.

V komentářích popřála Kristýně k narozeninám například herečka Sandra Pogodová (49) či Michaela Kuklová (56). Odvahu ocenila i Adéla Gondíková (50), která herečce k fotce napsala: „Jsi neskutečná. Fakt obdiv.“

Reklama

Další články

Načítám