Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před půl rokem se Tereza Kerndlová (37) ukázala v novém světle, a to nikoli jako zpěvačka, ale jako moderátorka, když společně se slovenskou kolegyní Máriou Čírovou moderovala pěveckou soutěž The Voice.

Pěveckou kariéru ale Tereza rozhodně nehodlá pověsit na hřebík. „Musím říct, že mě moderování hrozně bavilo. Prvotně se cítím jako zpěvačka,” říká Tereza, které právě tato moderátorská příležitost přinesla hudební posun. Nebýt The Voice, asi by nevznikl společný song s názvem Ve frontě na sny s porotcem soutěže Kalim. „Ten singl je venku několik týdnů a má na internetu čtyři milióny zhlédnutí. Mám radost, že má tahle píseň úspěch,” uvedla na křtu nového kosmetického séra Tereza.

„Budu se věnovat hlavně pěvecké kariéře. Teď se věnuji sama sobě a zpívání. Kdyby přišla nějaká další nabídka, tak bych o ní samozřejmě přemýšlela. Mám ale ve zvyku o tom uvažovat, až přijde něco konkrétního,” dodává s úsměvem Tereza Kerndlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám