Hlavní obsah
Článek

Ti, kdo dnes potkají Petru Křivkovou-Svobodu (41), asi jen stěží uvěří tomu, že ještě před třemi měsíci byla těhotná. Moderátorka má svou štíhlou postavu zpět. „Mám to štěstí, že se rychle vracím do formy. Mám asi dvě až tři kila navíc, ale moc se tím nezabývám.

Za návrat do předtěhotenských rozměrů vděčí kráska hlavně kojení. „Jsou v tom asi geny a taky plně kojím a mám z toho radost. To mi moc pomohlo zhubnout. Jinak je totiž miminko moc hodné a nemusím kolem něj běhat, že bych se nezastavila.”

Kráska moderovala představení nového kosmetického elixíru v malých černých šatech, které nosila ještě předtím, než otěhotněla. Ani během požehnaného stavu příliš nenabrala a zvětšilo se jí jen bříško a těhotenskou módu si téměř nepořizovala. „Řešila jsem to spíš volnými šaty,” říká Petra.

Kvůli těhotenství se sympatická kráska musela na čas vzdát moderování svého pořadu Život ve hvězdách. Vypadá to, že se před kameru ale brzy vrátí. „V televizi jsme domluveni tak, že se sejdeme a domluvíme se na návratu. Záleží na miminku, jaký to bude úvazek,” říká Petra Křivková-Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám