Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nádherná zpěvačka Zuzana Miková (24), jíž příroda nadělila do vínku nejen postavu snů, ale i pořádný hlas, se po dlouhé době objevila mezi lidmi. Po provalení její aférky s manželem herečky Ivany Jirešové (47) Viktorem Dykem se psychicky dávala do pořádku, teď ale hrdě představila veřejnosti to, na čem s Dykem ve dne v noci horečně pracovali.

Na světě je totiž už její nová deska Tisíce tváří a právě Dyk jí s ní velmi pomohl. Při práci na albu se oba také sblížili více, než oba chtěli. Dyk například otextoval a složil hudbu k písni Moje víra. Producentsky i hudebně se ale podílel na celé desce. Prakticky do poslední chvíle, i poté, co se provalil veřejně jeho milostný románek s ďábelsky charismatickou zpěvačkou, pravidelně oba konzultovali každičký detail písní.

"I když jsme náš vztah již dávno ukončili, jeho názor mě zajímá," svěřila se Miková. Na křtu ale přes různé spekulace Dyk chyběl. Asi by doma nebyl pochválený, že se se svým "úletem" ještě objevuje ve společnosti.

Miková sice byla šťastná, že po dvou letech dřiny mnoha lidí je práce na desce za ní, ale jinak si prý do života z posledních týdnů odnesla ztrátu iluzí. "Vážně jsem přemýšlela, že se sólovou kariérou praštím. Můj sen je zpívání a ne to, abych se objevovala na předních stránkách novin," řekla nám na křtu desky, který se uskutečnil v pražském Hard Rock Cafe a kromě producenta Jaroslava Topercera a kmotrů Petra Vacka s Martinem Dejdarem se na něm objevili i Petr Salava nebo Markéta Muzikářová z Inflagranti. Během koncertu Zuzana Miková vystoupila se svou bývalou domovskou kapelou The Apples a Danielem Horynou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám