Hlavní obsah
Článek

Se současným početním stavem své rodiny je operní diva Andrea Kalivodová (46) naprosto spokojená. Svou rodinu, která čítá tři chlapy, manžela Radka a syny Adriana a Sebastiana, necítí potřebu rozšiřovat. Holčičku do třetice zkoušet nebude. Stačí, že ženským elementem je doma pouze ona.

O jejích klucích jsme si s Andreou povídali na akci zasvěcené nedonošeným miminkům, setkání nadace Nedoklubko. Sama pěvkyně, která přišla projekt podpořit, měla naopak štěstí porodit pořádné bohatýry. "Staršímu Adrianovi už bylo pět, a když se narodil měl čtyři kila a 52 centimetrů. Sebastian byl taky docela velký, měl 3,80 kilogramu měřil padesát centimetrů. Oba porody proběhly bez komplikací a mám na to jen ty nejkrásnější vzpomínky," zavzpomínala Andrea na dobu, kdy se chlapečci narodili.

Znovu by ale už rodit nechtěla. "Myslím, že je to o zodpovědnosti k našemu životu, dětem i k mojí práci. Chceme být rodiče mladí a veselí, ne pod nějakým stresem, a našim dvěma klukům se co nejlépe věnovat, dokud nám fyzické síly stačí," míní pěvkyně.

Ta se rozpovídala i o svých pracovních plánech, kdy se mimo jiné těší na prosincové vánoční koncerty v Lucerně s Marianem Vojtkem (51). Největší radost má z toho, že 28. prosince, kdy její muž slaví padesátiny, bude hrát v Národním divadle Carmen. "Povedl se mi husarský kousek, že jeho narozeniny oslavíme právě tam," pochlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám