Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Doslova veledílem plastických chirurgů se pochlubila americká modelka brazilského původu Sheyla Hershey, která je na svých vnadách doslova závislá. Jednatřicetiletou ženu přitom její extrémní hruď nedávno málem připravila o život.

Sheyla málem zemřela poté, co loni v červnu prodělala svou třicátou plastickou operaci. Dostala otravu krve a chirurgové jí silikonové jedenáctky museli okamžitě odebrat. Tam, kde předtím byly implantáty, zůstala jen odpudivá povislá kůže.

Pro modelku, která hlásala, že chce být majitelkou největšího umělého poprsí na světě, to byla obrovská rána. Její zoufalství bylo tak veliké, že se dokonce pokusila o sebevraždu. „Nemít svá prsa mě zabíjelo. Nevěděla jsem, jestli bez nich dožiji roku 2012,“ svěřila se deníku The Daily Mail.

„Ta ňadra se stala mou součástí a bez nich jsem se cítila znetvořená. Bylo to, jako kdybych přišla o nohu,“ dodala.

Modelka tedy tajně podstoupila novou sérii operací a teď má zpět svou „původní“ velikost 38KKK. „Je to zázrak, už jsem nemyslela, že budu mít svá prsa zpět,“ raduje se. S nynějšími rozměry se ale spokojit nehodlá, její fanoušci se tak mohou těšit na další zvětšení.

Jestli je Sheyla zohyzděná s umělými prsy nebo bez nich, posuďte sami ve fotogalerii. Najdete tam i snímek, jak vypadala předtím, než propadla silikonovému šílenství.

jejích ňader totiž váží 25 kilogramů. A pozor - jsou přírodní.

Reklama

Další články

Načítám