Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vrchní sestrou Mary je na urgentu v Rubavě už od začátku seriálu Modrý kód a je tam spokojená. "Pořád se tady něco děje, každý den, a je tady takový kolotoč, že je tady na mě teď až příliš mrtvo," smála se Sabina Laurinová (52), když jsme si s ní povídali během natáčecí pauzy, kdy se tady aspoň křtil kalendář.

Sabina byla jednou z kmoter kalendáře Batist Nej sestřička a dostane jako vrchní sestra na povel i vítězku soutěže zdravotních sester, jelikož jednou z výher bylo to, že si sestra z oddělení invazivní kardiologie a arytmologie v Ústřední vojenské nemocnici Kateřina Křenková v Modrém kódu zahraje.

"O tom vím a těším se na to, protože si myslím, že je to pro obě strany příjemný zážitek. Pro mne setkání s nej sestřičkou a pro ni zase nahlédnutí do prostředí, kde si na to jenom hrajeme, takže tady může trochu odpočívat," usmívala se Sabina s tím, že se nebojí, že by jí skutečná zdravotní sestra něco vytkla. Má totiž s reakcemi od sester i lékařů většinou jen příjemnou zkušenost. Jak na Modrý kód reagují, se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám