Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko-Slovenská Miss 2019 Klára Vavrušková (24) je zpět doma z Filipín. Více než pět týdnů zde bojovala o korunku krásy Miss Earth a stala se třetí nejkrásnější dívkou planety Země. Vrátila se unavená z nedostatku spánku.

"Bylo to hodně náročné. Neměly jsme s holkama jediný den volno, nespaly jsme, jak psychicky, tak fyzicky to bylo těžký. Ze začátku jsme spaly fakt málo. Jednou jsme byly 36 hodin vzhůru v kuse, to bylo šílený. Budu teď určitě dospávat," řekla Super.cz Klára po návratu.

Kromě titulu Miss Earth Water bodovala i v soutěži o nejkrásnější postavu, kde skončila třetí, druhé místo získal národní kostým, který předvedla. A jaké ceny si z Filipín odvezla?

"Finanční odměnu. Část jsem již dostala, další peníze dostanu jako výplatu později," prozradila. Už v České Miss vyhrála 100 tisíc eur, tedy dva a půl miliónu korun. Co s penězi bude dělat? "Uvidím. Ráda bych část věnovala nějaké organizaci a také zainvestovala do sebe. Uvidíme, co bude," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám