Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá jako něžná blondýnka, ale je to pořádně smyslná žena. Díky tomu, že její partner Lukáš Burian režíruje představení muzikálu Padesát odstínů šedi, jsme se s Annou Kulovanou potkali v sex shopu, kde si herci vybírali pro představení rekvizity. Ona tam tedy být nemusela, protože v muzikálu nehraje. Přišla ale ze zájmu.

"Mám to tady hrozně ráda, chodím sem nakupovat, a už mám dokonce i slevovou kartičku pro stálého zákazníka. S úžasnou paní prodavačkou jsme konzultovaly jak pomůcky, tak třeba prádlo," prozradila nám Anna, kterou jsme mohli vídat mj. v Ordinaci v růžové zahradě, Velmi křehkých vztazích či v Dobré čtvrti, která ji dostala do diváckého povědomí.

Protože je evidentně odbornice, zajímalo nás, co by vlastně sama dámám doporučila, aby je to v posteli bavilo. "Určitě womanizer. Je skvělý pro ženu na dosažení vyvrcholení díky tomu, že pracuje i s podtlakem. Funguje to na každou ženu. A pak jsou skvělé kuličky na posílení pánevního dna. Taky už mám dvě děti, takže takové věci potřebuju," vysvětlovala nám Anna.

Skoro jsme si říkali, zda není s jejími zkušenostmi škoda, že právě ona v erotickém muzikálu přístupném až od osmnácti let, hrát nebude. "Ne, že bych to kolegyním záviděla, ale samozřejmě se mi ta sexuální témata líbí a zajímají mě, takže bych ráda v budoucnu taky něco takového v divadle dělala," svěřila. Možná by mohla natočit i nějaký film, nadhodili jsme. "Ale žádné porno točit nepotřebuju, kdyžtak domácí," smála se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám