Hlavní obsah
Článek

Nejmladší dcera Demi Moore (61) Tallulah (25) nedávno promluvila o problémech s alkoholem a drogami. Její matka, která sama bojovala se závislostí, neměla s dcerami, jež má s hercem Brucem Willisem, rozhodně ideální vztahy. Byly dokonce doby, kdy s ní mladší Tallulah a Scout (28) nepromluvily ani slovo, a nejstarší Rumer (31) tehdy fungovala jako prostředník.

S matkou prý nebyly v kontaktu po celé tři roky, a to v době, kdy byla vdaná za Ashtona Kutchera. S hercem toužila mít dítě, a tak všechnu pozornost podle dcer věnovala snaze otěhotnět a manželovi. Bohužel pokusy skončily potratem, jak se fanoušci dozvěděli z nedávno vydané hereččiny knihy.

„Byla jsem hodně zmatená, když se mámě nedařilo otěhotnět, připadalo mi, že jí nestačíme,“ nechala se slyšet Rumer v pořadu Red Table Talk Jady Pinkett Smith. Ta s matkou promluvila jako první, poté, co ji s obavami o její zdraví kontaktovali hereččini přátelé.

Moore už také hovořila o období, kdy byla emocionálně závislá na bývalém manželovi, a které vyústilo v to, že opět propadla drogám. Následné zhroucení a rozvod s Kutcherem ji s dcerami opět svedly dohromady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám