Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již více než přes půl roku se potkávají téměř denně před televizními kamerami. Jsou to nejen herečtí kolegové, ale také kamarádi. David Gránský (32) a Vanda Chaloupková jsou šťastně zadaní, David již ženatý, Vandu teprve cinkot svatebních zvonů čeká. Nyní jim scenáristé seriálu Modrý kód předepsali milostnou dějovou linku. My jsme je na natáčení navštívili a vyzpovídali je, jak se jim scény tohoto typu natáčí.

„David je velmi dobrý herecký kolega, takže vůbec nebyl problém točit choulostivější scény,“ práskla nám půvabná Vanda. A jak jsme se dozvěděli, velmi často se také při natáčení těchto kuriózních scén nejen herci, ale i členové štábu pobaví.

„Naopak jsme se i nasmáli, měli jsme se líbat a lehnout si na sedačku a srazili jsme se omylem čely. Pamatuju si docela velkou ránu a smích,“ svěřila se smíchem herečka.

Gránský nám zase prozradil, že má často problém se studem. „Popravdě, já jsem stydlivý, a moc, ale jsem herec, a co je napsáno ve scénáři, dobře narežírované a má to smysl, tak s tím vlastně problém nemám,“ sdělil nám Gránský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám