Hlavní obsah
Článek

Po roce a půl se loňská Česká Miss přestěhovala z bytu, jehož obývání na rok vyhrála a zalíbilo se jí tam natolik, že zůstala déle. Nové bydlení našla Lea Šteflíčková (25) překvapivě jen o pár metrů dál. "Byla to náhoda, když se volný byt objevil hned vedle ve vchodu," svěřila.

"Stěhováky jsem nepotřebovala a měla jsem na to ještě pár pomocníků. On vlastně ani mezi těmi dvěma byty není velký rozdíl. Jen ten nový má větší terasu. Jinak výhled je stejný, nic se u nás před barákem nezměnilo," smála se.

Na vysněné bydlení ovšem Lea teprve čeká a inspirovat se nechala i ve wellness v centru Prahy, kde jsme se potkali, a odkud by si ráda domů odnesla třeba saunu nebo vířivku. "Každý má nějaký sen. Uvidíme, až budu starší, budu mít přítele, budu plánovat rodinu. To bych si přála baráček se zahradou za Prahou," zasnila se stále single Lea.

"Já chlapy nehledám. Když přijde, tak přijde... Ani ty kafíčka už mě nebaví. Nestojím o to, abych se pořád s někým scházela a říkali jsme ty stejné věci. Když má přijít ten pravý, tak přijde v tu nejlepší chvíli," věří Šteflíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám